flor de Santos

Compromís.

Flor de Santos pretén desmarcar-se dels cafès comercials. Així, el nostre cafè i la nostra marca caminen de la mà dels principis i les polítiques instaurades pels grups i les associacions que tenen com a objectiu principal: controlar, garantitzar i promoure la producció sostenible i ecològica en els països d’origen. En aquest sentit, les finques cultivadores i els seus propietaris compleixen els estàndards socials i ambientals basats en els drets humans i la conservació del seu entorn.
 

  • Tracte respectuós amb els treballadors, sous decents, equipaments adequats, habitatges i instal·lacions dignes, accés a l’educació i assistència mèdica.

  • Millora constant de les instal·lacions per tal d’afavorir la conservació dels rius, la terra, la vida silvestre, l’aprofitament de les matèries primeres, etc.

A més a més de la incorporació d’aquest nou model empresarial, Flor de Santos participa activament en la divulgació d’aquests principis, així com els coneixements adquirits amb els anys relacionats amb el món del cafè, entre el sector de l’hostaleria.
 

compromiso de Flor de Santos