flor de Santos

Cafè i altres productesCafè Espresso

Una beguda i deal tant a l’hivern com a l’estiu. Flor de Santos és fàcil de reconèixer: aroma únic, sabor inconfusible i una qualitat excel·lent; tot, a cada tassa. La varietat del nostres cafès aràbics acosten al consumidor el millor de cada finca i l’essència de cada origen.

Veure productes
 

Infusions i Te

Begudes ancestrals popularitzades a partir de l’Imperi Xinès més enllà del 2.700 AC. Aquests brebatges, obtinguts tant sols amb aigua bullint i herbes aromàtiques, són consumides no només per les seves propietats medicinals, sinó també com a hàbit de reunió social.
La naturalitat d’aquestes begudes ens traslladen al món salvatge floral i vegetal..

Veure productes
 

Xocolates

Font d’energia i propietats. I és que el cacau malgrat la seva alta aportació calòrica (ideal per a l’activitat física), conté una varietat important de components beneficiosos per al nostre cos i la nostra salut: té un efecte euforitzant (feniletilamina), estimula el sistema nerviós (alcaloïdes) i ens proporciona una notable varietat de components amb propietats antioxidants.
A la tassa o en porcions, la nostra xocolata et farà sentir més que benestar.

Veure productes
 


 

Sucre

Endolça la nostra vida. Un dels plaers humans al que no hem renunciat mai. De fet, són diferents arxius històrics els que asseguren que el sucre ja era conegut fins hi tot anys Abans de Crist, així com el seu origen geogràfic al nord de Bengala i a la regió de la Xina meridional. Flor de Santos disposa de sucre ecològic, blanc i morè, i edulcorant en diferents formats per servir el cafè amb dolçor.

Veure productes
 

Complements

La millor opció per implicar-se amb el món. Desmarcar-se de la resta d’establiments no només servint cafè sostenible, sinó també per mostrar als clients que comparteix la seva filosofia i els seus valors. Sota el nom Flor de Santos, disposem de diversos complements per als nostres productes.

Veure productes
 

Cafè  y otros productos