flor de Santos

Traçabilitat.

Flor de Santos només s’elabora amb els millors grans de diferents varietats d’Aràbica, precedents de finques que han estat seleccionades i classificades sota l’estàndard corresponent a productors de cafè sostenible. A banda de la seva qualitat superior, aquests es diferencien dels comercials pel tipus de procés emprat durant el cultiu, la recol·lecció i el processament i que s’identifica amb els atributs ecològic i orgànic.
 

Els nostres blends són el producte final d’un procés que s’inicia als cafetars d’Amèrica Central, Amèrica del Sud, Àsia i Àfrica, i que arriben a Flor de Santos directament des de les finques a través de l’importador i auditor de cafè. Així, importem grans de cafè verd procedents d’Hondures, Nicaragua, Mèxic, El Salvador, Costa Rica, Indonèsia i Etiòpia. Aquesta última regió és, precisament, el país d’origen de la planta del cafè que es denomina amb el mateix nom “cafè”. Des del seu centre originari, Abissínia (en la varietat Aràbica), aquesta planta s’ha introduït en diferents països essent, actualment, la varietat principal cultivada a Amèrica Central i del Sud.
 

Flor de Santos incorpora les varietats Aràbica:

  • Pacamara
  • Caturra
  • Catuaí
  • Bourbon
  • Maragogype
  • Yirgacheffe
  • Limu
  • Sidamo

Les finques

Café trazabilidad