flor de Santos

Missió.

"Després de vint anys llargs comercialitzant cafè en el sector de l’hostaleria, he adquirit per exigències del meu treball una àmplia formació del món del cafè. A la vegada, aquest aprenentatge m’ha conduït a analitzar la situació, reflexionar i adonar-me de l’absència de coneixement existent d’aquest camp entre tots els que intervenim en la comercialització d’aquest meravellós producte.
 

El que en el seu moment es va imposar com a conseqüència de la meva professió, es va convertir en una de les meves passions. Entusiasme que desitjo compartir i traslladar a totes aquelles persones que d’una manera o altre estan vinculades amb el cafè, perquè puguin desenvolupar, a la vegada, una tasca d’àmbit social més humana i justa. En aquest sentit, Flor de Santos neix amb un objectiu clar: divulgar la cultura del cafè i la seva riquesa en l’àmbit de l’hostaleria en particular, però també a la societat en general.
 

És important destacar que el nostre producte forma part dels cafès Especials/Gourmet. A banda de distingir-se per la seva gran qualitat i denominació d’origen, es caracteritzen per haver estat cultivats en finques sostenibles certificades; és dir, en terrenys respectuosos amb el medi ambient, la biodiversitat i l’hàbitat natural d’on s’obté com a resultat un producte orgànic".
 

Luís Pérez Rodríguez
 
 

misio de Flor de Santos